Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Dressing Octav alb - 100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1249 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ati constatat ca nu va mai este suficient spatiul de depozitare pe care il detineati pana in prezent? Sau poate doriti sa inlocuiti vechiul dulap pe care il utilizati la depozitarea hainelor cu o piesa de mobilier moderna, practica si cu un design extrem de atractiv, care se pliaza pe decorul dumneavoastra deja existent?

In acest caz, va recomandam DRESSING-UL OCTAV ALB, conceput astfel incat sa va vina in ajutor in ceea ce priveste stocarea si depozitarea intr-un mod organizat al obiectelor dumneavoastra vestimentare si accesoriilor preferate.

Avand o dimensiune totala de 100 x 216 x 60 (latime x inaltime x adancime) si fiind construit din PAL de cea mai buna calitate, combinat cu oglinda in partea din fata, respectiv pe suprafata exterioara a celor doua usi glisante din compozitia lui, acest dressing va ofera spatii multiple de depozitare, variate ca si stil de organizare, de la cele de tip polita, la cele de tip balustrada suspendata pentru umerase. Astfel, aveti ocazia sa va organizati hainele in functie de frecventa cu care obisnuiti sa le purtati, in functie de fiecare sezon care vine insotit de alte prioritati si de preferintele personale.

DRESSING-UL OCTAV ALB are un design modern si elegant si il puteti regasi intr-o nuanta deschisa, alb, usor de asortat cu obiectele de mobilier deja existente in locuinta dumneavoastra. Culoarea deschisa a mobilierului va ajuta sa o mentineti igienizata si lipsita de pete sau urme de praf, intr-o maniera facila, fiind suficienta utilizarea unei carpe moi de bumbac si a produsului dumneavoastra preferat de lustruit suprafetele din PAL. Un alt avantaj al achizitionarii unei piese de mobilier de culoare alb, este reprezentat de faptul ca are capacitatea de a spori luminozitatea si senzatia de deschidere a incaperii in care va decideti sa o amplasati.

Pentru a va asigura cu usurinta accesul la spatiile de depozitare, DRESSING-UL OCTAV ALB, este conceput pe sistemul usilor culisante, in acest caz, doua la numar, al caror sistem de glisare este unul rezistent si facil de manevrat. Cele doua usi glisante au incorporate pe suprafata lor oglinzi elegante si extrem de practice, care va permit admirarea vestimentatiei selectate si va scutesc de necesitatea achizitionarii unei oglinzi suplimentare. Oglinda poate fi curatata cu usurinta folosind tot o carpa moale din bumbac si produsul favorit de curatat suprafetele de sticla.

Aceasta piesa de mobilier poate fi amplasata atat in dormitor, alaturi de restul pieselor de mobilier alese pentru aceasta incapere, fie pe hol, sau chiar in living-ul dumneavoastra.

Avand o greutate de 122 kg, dressing-ul va este livrat neasamblat pentru a se evita posibilele accidente din timpul transportului si pe perioada cat este depozitat.

Necesita montaj specializat.

Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina : scara blocului, fata casei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura