Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Biblioteca living Elena, alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

949 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ideala pentru un living cu un spatiu redus,datorita capacitatii sale de a se adapta oricarei modalitati de decorare si amplasare, bibilioteca living  Elena alb este alegerea perfecta pentru incaperea dumneavoastra de zi.

Conceputa in stil minimalist, dar totodata modern si extrem de practic, acest set de mobilier este construit din PAL de cea mai buna calitate cu o grosime de 16 mm, combinat pe alocuri cu sticla, in zona destinata vitrinei.

Culoarea in care regasiti acest model este una deschisa, alba, nuanta care are capacitatea de a crea senzatia de luminozitate si deschidere in cazul in care va confruntati cu un spatiu de dimensiuni reduse. De asemenea, nuanta deschisa si usor adaptabila, ofera posibilitatea de a asorta acest set altor piese de mobilier sau obiecte de decor deja existente, precum perdele, draperii, covoare etc.

BIBLIOTECA LIVING ELENA ALB are o dimensiune totala de 228 x 42 x 190 cm si este compusa din 4 piese de mobilier:

1 x Corp baza cu dimensiunile de 65 x 108,5 x 37 cm;
1 x Comoda TV cu dimensiunile de 163 x 38 x 42 cm;
1 x Vitrina cu dimensiunile de 62 x 106 x 37 cm;
1 x Polita suspendata cu dimensiunile de 130 x 23 x 19.5 cm.

Acest set de mobilier va ofera posibilitatea de a comuta piesele componente in functie de gusturile dumneavoastra si de a monta vitrina, respectiv polita suspendata la inaltimea optima, sustinandu-va astfel in demersul de a incadra perfect unitatea TV pe care o aveti deja sau pe care intentionati sa o achizitionati.

BIBLIOTECA LIVING ELENA ALB va pune la dispozitie atat zone de depozitare inchise (unde puteti stoca obiecte vestimentare sau alte produse necesare dar pe care nu doriti sa le expuneti privirii), o zona semi-inchisa (vitrina care are in componenta sa o zona cu sticla ce va permite etalarea controlata a anumitor obiecte de decor) si zone de depozitare deschisa, sub forma de rafturi / polite, unde puteti aranja intr-o maniera interesanta, cartile dumneavoastra preferate, pozele cu cei dragi sau alte obiecte de decor, menite sa infrumuseteze si sa destinda atmosfera.

Desi acest set de mobilier este destinat amplasarii in cadrul living-ului dumneavoastra, poate fi, de asemenea, incadrat cu succes si in intimitatea propriului dormitor, daca stilul adoptat de catre dumneavoastra este elegant si practic.

Mobilierul propus se curata usor, urmele de praf si petele indepartandu-se cu o carpa moale de bumbac impreuna cu produsul de curatat pe care dumneavoastra alegeti sa il utilizati in mod frecvent.

Acest set de mobilier are o greutate de 70 kg. Pentru un trasport sigur si o depozitare lipsita de incidente, BIBLIOTECA LIVING ELENA ALB este livrata neasamblata si necesita montaj.

NOTA:

CULOAREA PRODUSULUI NU ESTE LUCIOASA
Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina : scara blocului, fata casei
Produsul necesita montaj specializat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura