Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Mobilier bucatarie Silvia 180 cm alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1049 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bucataria este incaperea care solicita cel mai mult atentia si ingrijirea dumneavoastra. O buna organizare a acestei incaperi va usureaza cu mult activitatea pe care o desfasurati zilnic, fie ca vorbim de prepararea meselor sau de timpul alocat savurarii unei bine meritate cafele.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va prezentam mobilierul de bucatarie Silvia 180 cm alb, special conceput din materiale de cea mai buna calitate, cu rafturi modulare pe care le puteti aranja si orienta fie dupa bunul plac, fie in functie de spatiul pe care il detineti si cu o capacitate organizatorica menita sa va simplifice spatiul de lucru.

Construit din PAL de cea mai buna calitate, designul modern al acestui mobilier, sporeste luminozitatea spatiului unde este montat si creeaza efectul de deschidere al intregii incaperi.

Datorita designului elegant si atractiv, se poate asorta cu usurinta mobilierului deja existent in bucataria dumneavoastra, sau se poate adapta oricarei idei de renovare pe care intentionati sa o puneti in practica.

Ceea ce diferentiaza aceasta dezvoltare de bucatarie este latimea ei de 180 cm. Aceasta compozitie compacta se poate potrivi perfect in apartamentele mai mici sau poate constitui baza pentru a dezvolta o amenajare mai mare, adaugand corpuri individuale atat in partea superioara cat si in partea inferioara a bucatariei.

Dimensiuni  Latime - 180 cm
Dimensiuni vitrina superioara : Latime 80 x Inaltime 57,5 x Adancime 30,5 cm
Dimensiuni corp superior cu o usa: Latime 40 x 57,3 x 30,5 cm
Dimensiuni corp suprapozabil hota: Latime 60 x Inaltime 30 x Adancime 30,5 cm
Dimensiuni masca chiuveta: Latime 80 x Inaltime 82 x Adancime 47 cm
Dimensiuni dulap inferior cu sertar si usa: Latime 40 x Inaltime 82 x Adancime 47 cm

Dimensiuni blat:

o bucata de blat pentru corrpul inferior : Latime 40 x Inaltime 3,2 x Adancime 60 cm
Materiale utilizate  Pal
Fronturi sunt facute din placi aglomerate
Suprafata de masa: PAL din lemn stratificat, margine artificiala, margini taiate acoperite cu varfuri de culoare melamina

Accesorii: La acest pret nu te astepti sa fie folosite materiale cu calitate mai inferioara, dar defapt se folosec materiale premium de la marii producatori precum Hettich sau SCHWINN
Trimite mesaj
Din Gura in Gura