Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Pat 9001-G, alb 140 x 190 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cat timp a trecut de cand v-ati renovat ultima data dormitorul?

Va prezentam un produs extrem de atractiv, cu un design menit sa schimbe aspectul intregii incaperi unde va hotarati sa-l amplasati. Conceput pentru doua persoane, modeul de pat 9001-G, are dimensiunile standard de 190x140 cm. Astfel, nu veti intampina nici un fel de dificultati in momentul in care va veti decide sa achizitionati lenjerii noi de pat sau elemente de decor pe care sa le folositi pentru a imbunatatii aspectul acestui obiect de mobilier.

Cadrul metalic aflat la baza acestui pat, ii confera stabilitatea si rezistenta necesara care va va permite sa beneficiati de acest produs un timp indelungat fara a fi nevoit sa acceptati compromisuri in materie de confort si practicabilitate. Materialul din care este construit, si anume pal de cea mai buna calitate, il transforma intr-o piesa de mobilier puternica dar totodata flexibila.

Datorita designului exceptional, modern si atractiv, acest model de pat se poate rabata cu ajutorul cadrului metalic, punand la dispozitia dumneavoastra un loc generos de depozitare, unde lucrurile dumneavoastra pot fi bine organizate intr-o maniera care sa va elibereze din spatiul incarcat al mobilierului deja existent. De asemenea, faptul ca palul folosit la constructia patului se regaseste de jur imprejurul intregii circumferinte, dubleaza astfel rezistenta acestuia, limitand totodata depozitarea prafului si impiedicand ratacirea diverselor obiecte de dimensiuni mai mici dedesubtul cadrului metalic.

Un alt aspect care scoate in evidenta calitatea produsului nostru, consta in culoarea clasica si eleganta in care va punem la dispozitie aceasta piesa moderna de mobilier. Nuanta de crem cu care se prezinta patul 9001-G, are rolul de a lumina incaperea unde este amenajat, creand impresia de luminozitate si spatiu suplimentar. De asemenea, aceasta culoare versatila este usor de integrat in peisajul deja existent al mobilierului dumneavoastra, iar daca va hotarati ulterior sa redecorati intreaga incapere, acest model de pat se poate combina cu usurinta cu piese de mobilier in nuante asemanatoare sau puternic contrastante, precum negru, wenge, rosu, bordo etc.

Este usor de intretinut si curatat, culoarea deschisa permitand urmelor de praf sau amprentelor dumneavoastra sa nu fie atat de usor de depistat pe suprafata de contact.

Nu veti regreta achizitionarea produs care va va imbunatati calitatea somnului, aspectul incaperii unde va veti decide sa-l asamblati, luand in calcul, inclusiv satisfactia obtinuta datorita spatiului suplimentar de depozitare pe care il veti castiga.

Acest produs nu vine insotit de saltea sau impreuna cu alte elemente observabile in decor. De aceea, va recomandam achizitionarea unei saltele adecvate ca si dimensiune, al carei model sa se integreze cu usurinta pe cadrul metalic al produsului nostru.

Patul 9001-G este livrabil neasamblat, pentru o depozitare mai usoara si un transport lipsit de incidente. Nu prezinta dificultati la montaj.

* Salteaua nu este inclusa in pret

* Produsul necesita montaj specializat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura