Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Masa living MB-57, nuc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

649 lei Lei
Out Of stock
Descriere
In perioadele scurte de timp pe care reusim sa le alocam familiei din cauza programului incarcat cu care ne confruntam zilnic, cele mai apreciate si intime momente in care ne axam pe ceea ce este cu adevarat important, sunt momentele petrecute in bucatarie, in jurul mesei, unde ne reunim pentru a servi impreuna masa sau pentru a ne savura cafeaua in compania celor apropiati.

MASA BUCATARIE MB-57 NUC este o piesa de mobilier cu un design extrem de interesant, clasic si elegant totodata, cu o forma ovala care permite amplasarea invitatilor in functie de preferintele lor si creaza senzatia de apropiere si intimitate. Construita din lemn de cea mai buna calitate, extrem de rezistent si conceputa intr-un stil atractiv, cu un cadru masiv, format din picioare stil tentacule, care ofera suportul si echilibrul de care aveti nevoie, aceasta piesa de mobilier este ideala pentru bucatariile sau chiar living-urile unde cautati sa creati o atmosfera intima, noua, dar totusi familiara.

Avand urmatoarele dimensiuni: 105 x 105 x 76 cm, MASA BUC?T?RIE MB-57 Nuc este usor de amplasat in spatiile pe care le aveti la dispozitie, indiferent de mobilierul pe care deja il aveti in dotare sau pe care intentionati sa il achizitionati.

Se poate curata si intretine in stare perfecta fara mari dificultati, putand fi curatata si lustruita folosind produsul dumneavoastra preferat de curatat suprafetele din lemn si o carpa moale din bumbac.

MASA BUC?T?RIE MB-57 Nuc este o varianta utila de a decora incaperea dumneavoastra si poate avea multiple intrebuintari, de la servirea mesei la savurarea cafelei, utilizarea ca si masa de lucru pentru a finaliza diverse proiecte personale sau chiar ca si piesa de mobilier ce isi poate atinge potentialul servind ca si obiect de decor sau de depozitare a revistelor, vazei cu flori, colectiei de poze inramate etc. In cazul in care alegeti sa o utilizati ca si masa de bucatarie, va recomandam completarea acesteia cu un set de scaune in nuanta inchisa, preferabil wenge, in stil taburet sau scaun cu spatar, model simplist si elegant.

Acest produs are o greutate totala de 45 kg si va va fi livrat neasamblat, pentru o depozitare sigura si un transport lipsit de incidente. Poate fi asamblat rapid si usor, accesoriile fiind furnizate in pachet. Produsul necesita montaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura