Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Dressing Radu, sonoma/alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piesa de mobilier capabila sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase asteptari. Fiind special conceput persoanelor indraznete, carora nu le este teama de schimbari sau imbunatatiri majore. Daca cautati modalitatea excelenta de depozitare a hainelor, incaltamintei si accesoriilor dumneavoastra, sub forma unui mobilier extrem de elegant si incapator, ce poate fi amplasat in orice incapere si care va reusi fara nici un efort sa creeze un efect modern si extrem de atractiv, acesta este produsul perfect.

Design simplu, dar extrem de atractiv, aceasta piesa de mobilier este construita din PAL de cea mai buna calitate. O grosime a placii de 16 mm si proiectata in asa fel incat sa va ofere suficiente spatii de depozitare, diferite ca si stil. O sa va puteti organiza cu usurinta obiectele de vestimentatie preferate.

Dressing-ul Radu Sonoma/Alb

Emana un aer elegant, ce va atrage admiratia tuturor invitatilor dumneavoastra. Fiind totodata extrem de practic si util pentru locuinta. Se intretine usor si nu prezinta dificultati in ceea ce priveste curatarea de praf si indepartarea urmelor de pe suprafata acesteia. Este necesara utilizarea unei carpe moi de bumbac si produsul dumneavoastra preferat care sa-i redea stralucirea.

Ca si compartimentare, are o zona compusa din 8 spatii de depozitare sub forma de raft. Aici pot incapea cu lejeritate cutiile dumneavoastra de pantofi, puloverele, tricourile, prosoapele pe care le utilizati in mod frecvent. In plus, contine o zona superioara impartita in 2 polite separate, suficient de incapatoare pentru a va permite sa stocati in interiorul lor lenjeriile de pat, paturile. In acelasi timp, prezinta si o zona extrem de incapatoare destinata depozitarii organizate a hainelor dumneavoastra ce necesita prezenta unui umeras, precum sacouri, geci, paltoane, pantaloni, camasi etc.

Cele 11 zone diferite acopera necesarul de spatiu de care aveti nevoie pentru a va simti lucrurile organizate si usor de accesat.

Detalii

PAL-ul alb, melaminat, din care este construit acest dressing are capacitatea de a crea senzatia de spatiu si de luminozitate incaperii unde va decideti sa-l amplasati. Schimband complet aerul locuintei dumneavoastra. Indiferent ca va decideti sa-l montati in living, dormitor sau in incinta propriului hol. Se asorteaza cu usurinta unui mobilier deja existent, in tonuri deschise, precum gri, sonoma, bej, dar creeaza un efect interesant si in combinatii de culori complementare, precum wenge, maro, negru, bordo, cenusiu etc. Poate fi usor asortat unor draperii sau covoare in tonuri deschise, complementare sau chiar nuante tari. Precum : albastru, verde, rosu etc., culoarea alba facand usor front comun cu orice alta nuanta sau combinatie de culori.

Sistemul de inchidere / deschidere al dressing-ului se realizeaza pe baza a doua usi culisante, extrem de practice si rezistente, care evita utilizarea unui spatiu suplimentar al incaperii unde alegeti sa-l amplasati.

NOTA: Obiectele decorative nu sunt incluse in pret !  Produsul se livreaza neasamblat, fiind necesar montajul acestuia.

Necesita montaj specializat.
Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina: scara blocului, fata casei.
Greutate : 167 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura