Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Dressing Ovidiu 32, 233x218x61 cm, culoare alb/gri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descriere: Piesa de mobilier capabila sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase asteptari. Fiind special conceput persoanelor indraznete, carora nu le este teama de schimbari sau imbunatatiri majore.

Dressing-ul Ovidiu 32 Alb/Gri cu oglinda si usa glisanta este o piesa de mobilier moderna. Acesta fiind intotdeauna apreciat intr-o camera deoarece usile nu interfereaza cu spatiul de deschidere, oglinda are doua utilizari : mereste optic camera si totodata iti ofera posibilitatea de a verifica exteriorul. Calitatea este sustinuta de marginile complet finisate cu furnir ABS si placa laminata de PAL cu grosime de 16 mm, acestea oferind rezistenta la zgarieturi, deteriorari, umezeala si temperaturi ridicate.

Emana un aer elegant, ce va atrage admiratia tuturor invitatilor dumneavoastra. Fiind totodata extrem de practic si util pentru locuinta. Se intretine usor si nu prezinta dificultati in ceea ce priveste curatarea de praf si indepartarea urmelor de pe suprafata acesteia. Este necesara utilizarea unei carpe moi de bumbac si produsul dumneavoastra preferat care sa-i redea stralucirea.
Caracteristici:  Amplasare in decoruri diverse.
Design modern, spatiu functional.
Incadrare in trendul actual de amenajare interioara.
Manere din aluminiu.
Gidaje din aluminiu + role pe rulmenti.
Margini complet finisate cu furnir ABS.
Recomandari pentru o buna intretinere a mobilierului  Praful de pe suprafata de lemn se indeparteaza cu o carpa uscata si moale.
Se recomanda utilizarea produselor specifice pentru luciu si curatarea suprafetelor din lemn.
Se evita expunerea indelungata la umiditate crescuta.
Informatii utile:  Dimensiunile pot varia cu +/-0.01%.
Intensitatea culorilor din imaginile prezentate poate fi diferita fata de cea a materialului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura