Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Biblioteca Vera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1049 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Prin intermediul livingului Vera, va aducem in atentie un set compus din doua piese de mobilier concepute sa se completeze reciproc pentru a va oferi posibilitatea de a va redecora livingul intr-o maniera moderna, eleganta si de efect.

Construit din materiale de cea mai buna calitate, acest set imbina vizual doua culori versatile, sonoma si alb, culori care va permit sa asociati acest set conceput special pentru livingul dumneavoastra cu mobilierul deja existent, fara a fi necesara o cheltuiala suplimentara. In cazul in care intentionati achizitionarea unor noi piese de mobilier pentru livingul dumneavoastra, veti descoperi ca exista o gama larga de produse in diverse nuante si culori similare sau complementare care se pot asorta cu usurinta acestui set. Calitatea materialului folosit, rezistenta si stabilitatea acestuia, sunt garantate si de grosimea placii de material care are o dimensiune de 16 mm, precum si a dimensiunilor produsului, respectiv 270/41.5/190 cm.

Livingul Vera este format din 2 module distincte care se pot combina in functie de preferintele dumneavoastra si de spatiul de care dispuneti. Aveti astfel posibilitatea de a opta atat pentru modul lor de dispunere, cat si pentru distanta dintre ele pe care doriti sa o luati in calcul. Aceasta distanta dintre corpurile inferioare si corpul superior poate fi aleasa, spre exemplu, in functie de dimensiunile TV-ului pe care il detineti sau pe care intentionati sa il achizitionati. Ulterior, daca alegerea dumneavoastra se schimba si aranjamentul initial al corpurilor se poate modifica fara a intampina dificultati.

Cele doua corpuri va pun la dispozitie multiple spatii de depozitare, unele transparente, sub forma de vitrina, unde puteti organiza lucrurile personale pe care doriti sa le expuneti vederii, iar altele opace, unde puteti alege dispunerea anumitor obiecte care sa va elibereze din spatiul incarcat al mobilierului deja existent.

Livingul Vera poate fi montat cu usurinta chiar si in spatiul intim al dormitorului dumneavoastra, fara a risca o neconcordanta tehnica sau de stil.

Dimensiuni:
270/41.5/190 cm

Livrarea se face pana in punctul maxim in care poate ajunge masina : scara blocului, fata casei
Produsul necesita montaj specializat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura