Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Garderoba Defne 120 Sogut

0 stars: 0.00 din 0 pareri

899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Va doriti un spatiu suplimentar de depozitare a incaltamintei numeroase pe care o detineti si totodata o modalitate de depozitare a pieselor de vestimentatie sau a gentilor pe care obisnuiti sa le luati cu dumneavoastra la plecare? Cu un design modern si ergonomic, GARDEROBA DEFNE va vine in ajutor, fiind compatibila cu mobilierul deja existent datorita nuantei deschise la culoare care se asorteaza usor cu restul pieselor de mobilier sau obiectelor de decor deja existente. Simultan, este suficient de incapatoare fara a ocupa prea mult din spatiul pe care il aveti la dispozitie in cadrul holului dumneavoastra.

Realizat din PAL rezistent, de cea mai buna calitate, avand o grosime de 18 mm a placii si combinat intr-una din zone cu oglinda, aceasta piesa de mobilier va sta la dispozitie cu spatii organizate de stocare, concepute sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra, ori de cate ori parasiti locuinta sau reveniti acasa dupa o zi incarcata.
GARDEROBA DEFNE are dimensiunile de 120 x 205 x 41 cm (latime x inaltime x adancime) si este format din 4 zone diferite ca si stil de compartimentare.

Astfel avem o zona de tip cuier, destinata depozitarii hainelor de exterior sau a gentilor cu care ne completam garderoba, o a doua zona formata dintr-un dulap cu 4 rafturi tip polita pe care va puteti depozita cutiile cu incaltaminte sau pantofii pe care obisnuiti sa ii purtati in mod frecvent.

Cea de-a treia zona poate fi utilizata tot pentru depozitarea incaltamintei, fiind formata dintr-un dulap cu dimensiuni mai mici, avand in componenta sa 2 rafturi / polite.

Cea de-a patra zona si ultima este impartita in 3 spatii de compartimentare tip sertare, unde puteti stoca obiecte pe care in general obisnuiati sa le rataciti prin casa si lucruri necesare in anumite contexte (spre exemplu, creme de pantofi, perii, incaltatoare, truse de scule, lanterne, chei, baterii, incarcatoare, cabluri, becuri sau alte obiecte cu iz gospodaresc).
Aceasta piesa de mobilier este foarte practica si extrem de utila pentru gospodaria dumneavoastra. Se intretine usor si nu prezinta dificultati in ceea ce priveste curatarea de praf si indepartarea urmelor de pe suprafata acesteia, fiind necesara utilizarea unei carpe moi de bumbac si produsul dumneavoastra preferat care sa-i redea stralucirea.
GARDEROBA DEFNE este rezistenta, conceputa din materiale atent selectionate, pentru a asigura durabilitate acestei piese de mobilier. Are o greutate de 100 kg si va este livrata neasamblata pentru a se evita eventualele accidente in ceea ce priveste depozitarea si transportul acestei piese de mobilier. Produsul necesita montaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura