Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
4 pareri

Garderoba Yukluklu 1 Aytasi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
De cele mai multe ori prima piesa de mobilier cu care intrati in contact atunci cand reveniti in locuinta dumneavoastra si totodata primul mobilier cu care va intampinati invitatii, este garderoba. Pozitionarea ei in incinta holului si utilizarea ei ca si spatiu de depozitare a hainelor de exterior (paltoane, geci, haine groase) pe care le utilizati in mod frecvent, a palariilor, caciulilor sau fesurilor, precum si a gentilor cu care obisnuiti sa va completati outfitt-ul sau a obiectelor mici dar de mare importanta, precum cheile, telefonul, portofelul sau chiar a umbrela, transforma garderoba intr-o piesa de mobilier extrem de utila si necesara locuintei dumneavoastra.

Luand in considerare aceste detalii, va aducem in prim plan GARDEROBA YUKLUKLU, o piesa de mobilier versatila si cu un design modern si atractiv. Conceputa din materiale de cea mai buna calitate, respectiv PAL rezistent de 18 mm grosime si decorat cu o oglinda care are nu doar rol estetic, ci si un scop functional, acest produs va schimba complet aspectul holului, respectiv al incaperii unde intentionati sa il pozitionati.

Avand dimensiunile de 130 x 230 x 38 cm (latime x inaltime x adancime), GARDEROBA YUKLUKLU va ofera suficient spatiu de depozitare a incaltamintei dumneavoastra si a pieselor vestimentare de exterior, intr-o maniera organizata care sa va avantajeze si sa va usureze eforturile.

Poate fi curatat folosind o carpa moale de bumbac si detergentul sau produsul dumneavoastra preferat care sa ii redea stralucirea. Manerele dispuse pe suprafata exterioara a mobilierului sunt reprezentate de ornamente, predispuse intr-o maniera moderna si interesanta cu model menit sa accentueze designul atractiv al produsului.

GARDEROBA YUKLUKLU este compartimentata in 4 zone diferite, 3 de dimensiuni diferite concepute pe modelul dulap cu multiple rafturi predispuse in stil polite si una conceputa pe sistemul cuier. Toate cele 4 zone va ofera un spatiu generos de depozitare, pentru a va putea organiza incaltamintea, cutiile cu pantofi sau alte obiecte necesare carora nu reuseati niciodata sa le gasiti un loc potrivit si pe care le puteti in prezent stoca in interiorul acestei piese de mobilier. Cuierul este destinat hainelor de exterior, gentilor sau palariilor atat ale dumneavoastra cat si a invitatilor pe care alegeti sa ii poftiti in intimitatea caminului dumneavoastra.

Produsul are o greutate de 95 kg si este livrat neasamblat pentru un transport sigur si o depozitare practica. Nu prezinta dificultati la montaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura